Postin työnseisaus & haasteita verkkoyhteyksissä

18 marraskuuta, 2015 klo 10:23

Päivitys 19.11.2015, 9:50.

Verkko-ongelmat ovat tältä erää väistyneet. Sähköposti, www-sivut sekä verkkokauppa toimivat jälleen normaalisti.

Päivitetyn tiedon (http://www.posti.fi/tiedotteet/2015/paun_lakon_vaikutukset_2015.html) mukaan postin päälajittelukeskus on mukana työtaistelussa, joka aiheuttaa mahdollisesti viiveitä lajitteluun ja sitä kautta toimituksiin. Epävirallisen (kuski) tiedon mukaan noutomme toimivat normaalisti, mutta tästä eteenpäin ei sopimuksen mukaista toimitusta voida taata.

 

 

Logistiikkakumppanimme postin työntekijät ovat työnseisauksessa ajalla 19.11 - 4.12. Ilmoitus PAU:n työtaistelun alkamisesta on luettavissa täältä: http://www.posti.fi/business-news/tiedotteet/2015/20151105_Paun_lakkoilmoitus_Paltalle.html

Ilmoituksesta on vaikeasti tulkittavissa milta osin päälogistiikkakumppanimme pakettipalvelut kotimaassa ovat työtaistelun piirissä. Otathan yhteyttä jos tarvitsette aikakriittisen toimituksen työtaistelun aikana, järjestetään asia.

 

Verkkopalvelutarjoajamme Louhi on joutunut palvelunestohyökkäyksen kohteeksi. Tämä vaikuttaa toimintaamme keskeisesti sähköpostiemme ja kotisivujemme osalta, jotka molemmat toimivat 16.-18.11 vain satunnaisesti ja kirjoitushetkellä keskiviikkona pätkien.

Kiireisissä asiaoissa pyydämme soittamaan 09 7250 1500.

Louhi on päättänyt keskittää vikatiedottamisensa puhtaasti facebook-sivuilleen: https://www.facebook.com/louhinet


Tiedotamme kummastakin asiasta erikseen tällä uutissivulla jos yllämainittuihin tietoihin tulee muutoksia tai kun ongelmat ratkeat.