Etusivu » Yritys

Yritysesittely

Senseware Oy on vuonna 1994 perustettu kaupan järjestelmien oheislaitteiden maahantuontiin ja markkinointiin keskittynyt yksityinen yritys.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm lämpö- ja matriisikuittikirjoittimet, viivakoodi- ja tositetulostimet, asiakas- ja käyttönäytöt, kassalaatikot, viivakoodilukijat, magneetti- ja toimikorttilukijat sekä erikoisnäppäimistöt.

Toimitamme eri päivittäis- että erikoistavarakaupan järjestelmiin soveltuvia tarkkaan valittuja, testattuja ja tuotteistettuja oheislaitepaketteja.

Tuotteemme ovat yhteensopivia kaikkien tunnetuimpien kaupan sovellusten kanssa ja toimivat siis luonnollisesti monissa eri ympäristöissä.

Suurimmat yhteistyökumppanit ovat tyypillisesti Suomen suurimmat sovellustoimittajat ja järjestelmäintegraattorit. Toinen tärkeä kanava on koko maan kattava, erittäin osaava jälleenmyyjäverkostomme.

Eroamme muista samalla toimialalla toimivista yrityksistä paremman osaamisen, korkean palveluhalukkuuden, virtaviivaisen logistiikan, toimitusvarmuuden ja asiakkaiden toiveisiin perustuvien toimintamalliemme kautta.