[FAQ]

Vastaantulleita kysymyksiä

Montako värinauhaa tarvitsen?
- desktop: yksi värinauharulla (74m) jokaista tarrarullaa kohden.
- mid/high: yksi värinauharulla (450m) kolmea tarrarullaa kohden.
450m nauhaa ei voi käyttää desktop-tulostimissa. Ei mahdu.

Tyyppi ketä yleensä tilaa on lomalla, mistä tiedän mitä minun pitää tilata?
1. Jos olette tilanneet aiemmin meiltä (verkkokaupasta tai muuten), lunttaamme tilaushistorianne ja toimitetaan samaa. Tai jos olette tilanneet verkkokaupasta rekisteröityneenä, näette oman tilaushistorianne kirjautuneena.
2. Jos olette uusi asiakas, niin ylivoimaisesti helpoin jos löydätte tuotekoodin. Voitte hakea tällä koodilla myös verkkokaupan hakukentästä. Zebran tuotekoodit ovat laatikon kyljessä, tarroissa joko avaamattoman rullan sulkutarrassa tai suurissa rullissa hylsyn sisällä olevassa tarrassa.
3. ei asiakkuutta & ei tuotekoodia -> ota yhteyttä - kysymme teiltä nämä kysymykset:
- millä tulostimella tulostatte, valmistaja & malli (esim. Zebra ZT230)
- mihin käyttöön tarranne tulevat? (esim. kolli- tai ravintosisältötarra)
- tarran koko leveys x korkeus (esim. 102x152mm)


Voinko tulostaa värejä?
Lyhyesti: et. Suoralämpö polttaa jäljen, joka on musta. Lämpösiirtonauhat ovat myös käytännössä aina mustia. On olemassa joitakin värillisiä nauhoja, mutta ovat todella harvinaisia ja silloinkin jälki on sitten aina esim. pelkästään sininen.

Useat asiakkaamme kuitenkin käyttävät värillisiä tarroja. Tämä toteutetaan siten, että asiakas suunnittelee oman (värillisen) tarrapohjan esim. logoineen ja pohjagrafiikoineen ja teetämme tarrat tällä väripohjalla painettuna. Tämän jälkeen tarrojen muuttuva tieto tulostetaan (mustalla) sopivasti pohjagrafiikkaan/väreihin aseteltuina. Useimmat rahtifirmojen omat kollitarrat ovat hyvä esimerkki tästä: tarran yläreunassa on yrityksen värillinen logo, mutta kaikki lähetystieto tarralla on pelkkää mustaa.


En löytänyt sopivaa tarraa, mitä on tehtävissä?
Paljonkin. Verkkokaupassamme on mainittu Zebran ns. zipship-tuotteet. Nämä ovat tuotteita, joita Zebra itse tekee valmiiksi tarjolle, mikä tarkoittaa että voimme hankkia myös pieniä eriä ja pitää kattavuudeltaan laajempaa varastoa kuin erikseen valmistettavilla tarroilla olisi mahdollista.

Jos tasaisesti tarvitsemaanne tarraa ei ole saatavilla: ota yhteyttä, pidämme useille asiakkaillemme ennaltasovittua puskuria.

Voimme lisäksi valmistuttaa juuri halutun tarran:
-  Valittavissa on huomattava määrä eri tarra- tai tag-materiaaleja.
- erivahvuisia liimoja, myös helposti irtoava. Tai jos liiman jättää pois tulee paperisesta/pahvisesta tarrasta pääsy- tai muu lippu ja muovisesta tarrasta "tag", joka kestää oikeastaan mitä vain.
- minkä muotoisia tai kokoisia tahansa
- läpivärjätty "floodcoat" tai grafiikkapainettu

Pari esimerkkiä: tuuliturbiinien valmistajalle valmistettu keskireiällinen, pyöreä tarra, joka kestää korkeita lämpötiloja. Lasketteluvarusteiden vuokrafirmalle teetetty muovitarra, joka pysyy käytössä varusteessa (esim. suksi) ja josta viivakoodihelposti on luettavissa.
Mitä laatikkokoot ovat?
Zebra pakkaa tarrat- ja värinauhat tuotteesta riippuen tietyn määrän per laatikko. Meille helpointa on jos tilaamanne määrä on laatikkojaollinen, mutta emme velvoita tähän. Kannattaa huomioida, että pienin toimituskulu on kuitenkin <10kg mukaan. Emme käytä pien- tai muita laskutuslisiä.

Nimi Hinta
Tässä tuoteryhmässä ei ole tällä hetkellä tuotteita.