Etusivu » Tuotteet » Allekirjoituspäätteet » Signotec Alpha

Signotec Alpha

Signotecin suurin malli Alpha tarjoaa aivan uuden näkökulman dokumenttien allekirjoitukseen.

Siinä missä Sigma ja Alpha mahdollistavat olemassa olevien dokumenttien tai järjestelmien käyttää sähköistä allekirjoitusta hyväksi, Alphalla koko allekirjoitusprosessi hoidetaan itse päätteessä.

Suuri 15,6" näyttö (1366x768) mahdollistaa A4 dokumentin esittämisen skaalaamattomana näytöllä. Tämä on siis noin tuuman suurempi kuin ao. paperiarkin koko.

Tästä seuraa näppärä ominaisuus: Senseware Oy:n tietojen mukaan esim. lainasopimukset (toisin kuin kuvassamme) tulee allekirjoittaa paperille. Aseta dokumentin allekirjoitussivu Alphan päälle ja allekirjoita: sähköinen RSA-suojattu kopio on luotu samalla.

Näytössä on myös säädettävä kirkkaus sekä "privacy viewing" -tila, jolloin arkaluontoiset dokumentit eivät ole katsottavissa muualta kuin allekirjoittajan näkökulmasta.

Allekirjoituksen tallennuksen tarkkuus on todella korkea: Alpha tallentaa 270 otosta sekunnissa, jokainen otos sisältää kynän X ja Y -koordinaatit, paineen sekä ajan.

Allekirjoituksen tunnistaminen ei perustu paineherkkiin sensoreihin. Tällöin vahinkosipaisut esim. kädellä eivät ole mahdollisia. Toisaalta tämä vaatii dedikoidun kynän käyttämistä, mutta näitä on 2kpl mukana: musteella ja ilman, ja lisää toki saatavissa.


Ominaisuudet

  • koko: 240x400x26mm
  • paino 1,9kg
  • 15,6" värinäyttö, 1366 x 768
  • 128MB RAM, 1GB Flash
  • liitännät: USB, ethernet optiona
  • toimii 12V virtalähteellä: mukana

Ohjeet ja linkit

Valmistajan tuotesivu